HET WAREN TURBULENTE WEKEN…….

Nu de grootste druk van de ketel af is, voel ik pas echt dat ik eigenlijk een beetje roofbouw op mijzelf heb gepleegd. Het waren namelijk turbulente weken….
Ik ben er nog hoor! Maar ik ben moe en tegelijkertijd bruis ik van de energie.
Dat klinkt gek hè, maar zo voelt het echt.

TE GEKKE DINGEN
Ik ben met zoveel te gekke dingen bezig. Het maken van een fantastisch product: de LeesLiever Scheurkalender 2020, het aangaan van nieuwe samenwerkingen, het ontdekken van een hele andere vorm van ondernemen en natuurlijk de kinderen die ik met veel liefde begeleid. In al deze dingen kan ik mijn passie voor lezen en taal kwijt.
Dus, daar is de energie! Maar het is zoveel tegelijkertijd, dat de vermoeidheid nu ook toeslaat. Het waren turbulente weken .….

TANDJE TERUG
En dan weet ik weer wat me te doen staat. Goed voor mezelf zorgen en even kijken waar ik een tandje terug kan schakelen.
Met het einde van het jaar in zicht is dit gevoel voor veel mensen wel herkenbaar denk ik.
Maar dat betekent niet dat ik nu tot het einde van het jaar met mijn beentjes omhoog ga zitten hoor!
Want, de promotie en de verkoop van de LeesLiever Scheurkalender 2020 lopen gewoon door. Ik ben overweldigd door de mooie reacties en de verkoopaantallen. En daardoor laat ik nu extra exemplaren drukken!

BELIEVING IN YOURSELF

Ik verwacht de LeesLiever Scheurkalender 2020 op 10 december eindelijk zelf in handen te hebben. Ik kan je vertellen dat ik het ontzettend spannend vind! De ontwikkeling van de LeesLiever Scheurkalender 2020 is een waar leerproces geweest. En ik kan zeggen dat ik trots ben 😊. Op het resultaat en op mijzelf. Ik durfde namelijk eerst helemaal niet, want ja, waar begin je aan hè.

366 dagen….

Maar met het volgende in gedachten:

ben ik toch gewoon begonnen. Vanuit een idee en missie om leesplezier op de kaart te zetten, naar een volledig uitgewerkt, tof en leerzaam product, voor een heel jaar!
Ja, het waren turbulente weken….

TROTS
Maar man oh man, wat ben ik trots!
Je zult wel denken, nou, nou, zij is zelfingenomen en blij met zichzelf…..
Maar voor wie mij een beetje kent, weet echter wel beter. Dit zeg ik echt niet zo snel over mijzelf. Het is namelijk vaak niet goed genoeg. Maar ook Pipi zat in mijn gedachten: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan”. Een leerproces voor mij tijdens de turbulente weken, maar zeker ook tijdens het afgelopen jaar. Met vallen en opstaan, met groeipijnen en euforische momenten. Het hoorde er allemaal bij.
Ja, het waren turbulente weken, turbulente tijden…..
Maar mijn eerste product is een feit! En ik wil het wel van de daken schreeuwen 😉

PRIMEUR
Vanaf half december is de LeesLiever Scheurkalender 2020 zelfs verkrijgbaar bij boekhandel Praamstra in Deventer! Hoe te gek is dat?!
Denk je nu, hé, ik heb toch wat gemist met die Scheurkalender? Ren dan vanaf half december naar Praamstra in Deventer of pre-order nu rechtstreeks via mijn website:

 

Bestel je nu, dan heb je de kalender voor kerst nog in huis en beleef je in 2020 elke dag LEESPLEZIER. Want: “Lezen is beleven, Lezen is groeien, Lezen is Leuk!”

NOG EEN PRIMEUR
De laatste maand van het jaar staat alweer voor de deur. En ik kan jullie vertellen dat er een te gekke decemberactie aankomt. Ik ga, samen met andere gedreven ondernemers, een cadeautje weggeven. Deze cadeautjes zijn speciaal voor (onderwijs)professionals en ouders die kinderen willen ondersteunen in hun leer – en groeiproces. We zijn nog bezig met de laatste voorbereidingen. Vanaf 1 december vind je alle cadeautjes op: https://mijnsuperkracht.nl/decemberactie

EN…. NÓG EEN PRIMEUR
Nóg een primeur? Jazeker! De voorbereidingen voor 2020 zijn ook alweer in volle gang. En ik ga jullie alvast vertellen dat ik vanaf januari 2020 start met groepstrajecten.

Er is vraag naar extra ondersteuning op het gebied van leesplezier, leesmotivatie, leesbevordering en ondersteuning bij begrijpend lezen.
Vanuit het principe: “Lezen is beleven, Lezen is groeien, Lezen is LEUK!” ga ik in groepjes van vier kinderen aan de slag met mindset, psycho-educatie, leesbeleving, begrijpend lezen vanuit modeling en interactie en leeskilometers maken.
Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je alvast meer informatie? Neem dan contact met mij op:

Vermeld hierbij dat het gaat om het groepstraject. Dit aanbod staat namelijk nog niet op mijn website. Ik vertel jou graag als eerste alles over dit nieuwe traject.

En..meld jij jouw kind in 2019 nog aan?

Dan ontvang je een toffe BONUS én KORTING.

Kun je niet wachten? Bel me dan 😉

 

Fijne Sinterklaas en tot in december!

Lieve groetjes,