Gratis webinar

Van leesstress naar leessucces!

Ontdek hét geheim hoe jij van jouw kind een lezer maakt, met plezier én succes!

Van leesstress naar leessucces!

Wanneer jouw kind struggelt met lezen, weet je als geen ander welke emoties de overhand hebben bij jullie thuis. Frustratie, boosheid, onmacht, verdriet, angst en onzekerheid zijn jou allang niet vreemd meer. Je ziet de negatieve gevoelens rondom lezen bij jouw kind, maar inmiddels is jouw emmer ook vol. Jij wil niets liever dan jouw kind helpen, maar je weet gewoon niet meer hoe… De negatieve mindset rondom lezen heeft de overhand en het lukt jou, ondanks de adviezen van school, niet om jouw kind te motiveren en stimuleren.

Lezers worden niet geboren, lezers worden gemaakt. Deze taak ligt bij de school. Maar wist je dat jouw rol als ouder cruciaal is bij het doen slagen van het proces van leren lezen, maar ook blijven lezen?

In dit webinar ontdek jij de 5 geheimen van leesplezier en leessucces. Jij leert wat je kunt doen om jouw kind weer met plezier en vertrouwen de leeskilometers te laten maken die zo belangrijk zijn voor het zelfvertrouwen, geluk en succes van jouw kind.

Leesplezier is de basis voor leessucces én schoolsucces!

Laat de druk op leesprestaties niet te overhand nemen. Kies voor de omgekeerde formule en leg de basis voor een leven lang lezen, met plezier én succes.

Na dit webinar weet jij:

R

wat de 5 geheimen van leesplezier en leessucces zijn;

R

exact hoe de omgekeerde formule werkt;

R

wat je kunt doen om jouw kind weer met plezier en vertrouwen leeskilometers te laten maken;

R

wat de kracht van leesplezier is;

R

wat jouw rol als ouder is bij het leesproces van jouw kind.

Geen leesstress, maar leessucces!

Moeder van een groep 8 leerling

“Ze vindt Lampje helemaal geweldig!! Ze komt iedere dag trots met haar boek aanlopen om weer te gaan lezen. ‘Wat spannend’, zegt ze. Ze is echt door het boek gegrepen! Dank je wel!”

Hannelore, moeder van 2 kinderen

“Dank voor de inspirerende avond! Wij hebben gelijk een aantal boeken besteld. Voor onszelf, maar ook voor de kinderen. We hebben een soort minibieb in de zithoek gemaakt, zodat we wat sneller een boek pakken i.p.v. maar wat aanrommelen op mobiele telefoon of tablet. En dat wierp al na 2 dagen zijn vruchten af. De jongste, zit in groep 3 en heeft moeite met lezen, pakte gisteren zelf een boek en ging zelf lezen! Terwijl ik op de bank ook een boek zat te lezen.”